Les også

--- Ingen artikler funnet ---


Utvalge produkter

Sun Ceutic 50
Kr. 495,00
K Ceutic
Kr. 485,00
Turn Over
Kr. 565,00
C25 Cream
Kr. 645,00

C Spa Buddakan Medical

Fornyelse og glød står i fokus og er i tiden nå. Vi har forskjellige behandlingsformer, og hos oss blir du motatt av sykepleiere og terapeuter med lang erfaring innen faget hud. Hos oss er du i trygge hender!

Restylane:


Restylane er verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk. Det er en gel basert på hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen. Gelen injiseres rett under huden, og gjenoppretter volum og strukturer uten å påvirke mimikk. Noen eksempler på behandlingsområder er rynken/furen fra neserot til munnvikene, "sinnarynken" og "surmunn". Det gir umiddelbar og langvarig effekt uten å være permanent. Gelen brytes naturlig ned i kroppen etter 8-12 mndr. I lepper brytes det normalt ned etter 4-6 mndr.

Restylane støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 15 år, og har over 12 millioner behandlinger verden over. Restylane er det klare førstevalget for behandlere verden over!

Denne behandlingen utføres kun av autoriserte behandlere. Ved vår klinikk utføres disse behandlingene av vår spesialutdannede sykepleier Heidi Lystad.

Botox:

Botulinum Toxin type A er et toksin som i svært små og fortynnede doser kan injiseres i utvalgte ansiktsmuskler. Produktet får muskelen til å slappe av, og dermed glattes rynker ut. De mest vanlige områdene som behandles med botox er sinnarynken, pannen og kråketær rundt øynene. Botox benyttes også i stor grad som svettebehandling i armhuler.

Resultatet kommer gradvis etter 2-7 dager. Det kan ta opptil 14 dager før man oppnår endelig resultat.

Botox regnes som en svært sikker behandling. Man kan oppleve ømhet og/eller en liten blødutredelse etter selve stikket. Det er ikke rapportert om varige problemer etter botox behandling.

Botox har en varighet på ca 3-5 mndr. Denne behandlingen kan kombineres med restylane og kjemisk peeling. Vår sykepleier gir deg gjerne råd og anbefalinger.

Laserbehandling hår:

Vi utfører permanent hårfjerning med markedets mest effektive medisinske diodelaser. Varmeutvikling rundt hårroten vil hindre hårets vekst og hårroten vil ødelegges.

Det trengs gjennomsnittlig 4-8 behandlinger for å oppnå et godt resultat. Dette kan variere avhengig av område, hårtype/farge og omfang.

Denne behandlingen er mest effektiv på mørke hår. Vi anbefaler ikke behandling av helt lyse hår.

Det er viktig at man er forsiktig med soling noen uker etter behandlingen, og at man anvender høy faktor ved soleksponering.

Etter behandling tar det normalt 2-3 uker før de ødelagte hårene begynner å falle ut.


©2013-2019 CspaBuddakan. All Rights Reserved. Levert av In2design.