Les også

--- Ingen artikler funnet ---


Utvalge produkter

C25 Cream
Kr. 645,00
Turn Over
Kr. 565,00
Sun Ceutic 50
Kr. 495,00

C Spa Buddakan Skin Rejuvenation

Hudfornyelse står i fokus og er i tiden.. Vi har forskjellige behandlingsformer, og hos oss blir du motatt av terapeuter med lang erfaring innen faget hud. Hos oss er du i trygge hender.


Kjemisk Peeling:

Våre hudspesialister har lang erfaring og utdanning innen hudfornyelse. Vi behandler acne, acnearr, pigmentforandringer, fortykket og solskadet hud, linjer og rynker. Vi jobber med kjemiske peelinger hvor du oppnår fantastiske resultater innen hudfornyelse.

Under en kjemisk peeling fjernes døde hudceller i det ytterste hudlaget ved å benytte virkestoffer som har en lavere pH en hudens egen. Dette vil fremme en frisk, re og sunn hud. Selve behandlingen tar ca 30 min og oppleves ikke som ubehagelig. En lett stikking og litt svie er normalt, men varer kun noen minutter. En lett rødme etter behandlingen er normalt.

Vi utfører ulike typer peelinger tilpasset kundens behov. Vi behandler også hals, rygg og bryst. Kontakt oss for nærmere informasjon!

Bluepeel:

Ved peeling fjernes det øverste laget i huden, og en ny overflate blir dannet. Hovedhensikten med peeling er å få en friskere hud som gir et yngre utseende. Peeling-substansen stimulerer nydannelse av elastiske fibre som gjør huden sterkere og sunnere.

Du får ikke tynnere hud av å gjøre peeling, men en fastere og mer spenstig hud.

Dr. Obagis Bluepeel kan brukes på alle hudtyper. Det viktigste er at dette er en sikker peeling og at dybden er kontrollerbar, samt at resultatene er svært tilfredstillende. Peelingen fjerner hudens øvre lag og ny overflate dannes.

Før peelingen skal huden forbehandles med hjemmebehandling av Obagi-produkter i minimum 10 uker. Dr. Obagi's Bluepeel tilfredstiller kravene til sikkerhet og gode resultater, uten å gi store ubehag. Det aktive stoffet er TCA; trikloreddiksyre. Dette er blandet med en blå krembase - derav fargen og navnet.

I forbindelse med selve peelingprosedyren oppstår en svak brennende følelse i huden, noe som varer noen minutter. Ved utførelsen av en bluepeel vil vi bruke kaldluft for å lindre den brennende følelsen. Dette avlaster mye, og det vil ikke være behov for smertestillende.

Etter peelingen vil man ha en turkisblå farge i ansiktet. Denne vaskes bort med rens og vann rett etter behandlingen, slik at man kan forlate klinikken uten at "alle" ser hva man har gjort. En vil være tørr og rød i huden en tid etter behandlingen. Carina Mjønes vil gi deg god informasjon om hvordan du skal behandle ansiktet i tiden etter peelingen.

PRODUKTER


Mene & Moy:

Produktene i denne serien er utviklet med et høyt innhold av aktive ingredienser, spesielt stabilisert C-vitamin og glykolsyre. Det daglige behandlingsprogrammet har to faser: en revitaliserende behandling om morgenen og en exfolierende behandling om kvelden. Mene & Moys behandling øker dannelsen av kollagen, elastin og hyaluronsyre betraktelig. Dette gir en fastere hud og jevnere hudfarge. Som et resultat gjenvinner huden sin naturlige beskyttelse for å bekjempe effektene av UV stråling, luftforurensning og aldring.

Produktene er anbefalt som et supplement og vedlikehold av kosmetiske behandlinger, som kjemisk peeling gjennom å forberede, beskytte og opprettholde resultatene.

Derma Ceutic:

Dermaceutic er et utvalg av produkter inkludert cosmoceuticals som forbereder, optimaliserer og opprettholder resultatene av terapeutens behandlinger som f.eks kjemisk peeling og laserbehandling. Serien inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser i ulike konsentrasjoner som resulterer i en friskere ansiktsfarge og strammere, jevnere hud. Produktspekteret fokuserer på tre essensielle områder innen hudbehandling; beskyttelse, stimulering og reparasjon.

Sammen med våre hudspesialister tilpasses et personlig hudforbedringsprogram i klinikk og til hjemmebruk.

Zo Skin Health:

Zo Skin Health er et konsept som hjelper huden med å holde seg sunn og sterk samt å forebygge aldring. Fokuset ligger på å aktivere og stimulere hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv.

Zo Skin Health er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter. Formuleringene er kraftige, for skal man vinne kampen mot aldring må man velge blandt det beste som finnes!

Hovedingrediensen i Zo Skin Health er retinol i effektive konsentrasjoner og stabil form som bidrar til å vekke hudcellene. Retinol er nr 1 innen anti-rynke ingredienser. Det er dokumentert å være det mest effektive reseptfrie vitaminet for å forebygge og bekjempe aldringstegn. Retinol gir en total hudforbedring fordi den har den unike evnen til å penetrere cellene for så å stimulere til cellefornyelse og reparasjon av skadede celler. Ved å starte tidlig med Zo Skin Health kan man forebygge fine linjer, rynker, pigmentflekker og ujevn hudtone.

Obagi ZO Medical:

Dr. Obagi, en av USAs fremste dermatologer (hudlege) har nådd et nytt nivå innen hudforbedrende behandling. Målet er å gjenskape en naturlig, frisk og sunn hud. Obagi ZO Medical kremprogram(hjemmebehandling) evt. etterfulgt av Obagi's medisinske "Bluepeel", anvendes i dag av ansiktskirurger og hudleger verden over.

Riktig bruk av ZO Medical systemet virker bremsende på hudens aldringsprosess, og bidrar til å utbedre skader huden allerede er blitt påført.

Man starter med hjemmebehandlingen i kombinasjon med reseptbelagt A-vitaminsyre krem. Dette er grunnlaget for videre hudforbedrende behandling.

Krem med A-vitaminsyre er blant de få legemidlene med godkjent effekt mot rynker, spesielt solskadet hud. Den har en uttalt dybdevirkning og forbedrer acne, tørr og ru hud samt flekkvis hyperpigmentering.

A-vitaminsyre-kremen hjelper huden til å fornye seg selv ved å stimulere til collagendannelse (elastiske fibre), ta bort gamle overflatelag og fornye disse.

ZO Medical systemet får fart på cellefornyelsen slik at tykkelsen på det grove øvre hudlaget endres. Den stimulerer dypere hudlag, reduserer rynker og gjør huden mer elastisk.

ZO Medical produktene forsterker og forbedrer effekten av A-vitaminsyre-kremen slik at maksimal effekt oppnås.

  • Fine linjer reduseres
  • Huden blir mykere
  • Blodsirkulasjonen stimuleres
  • Store porer reduseres
  • Talgproduksjonen normaliseres
  • Hudens elastisitet forbedres
  • Huden får en jevnere, balansert farge
  • Leverflekker reduseres/forsvinner
  • Hudens evne til å holde på fuktighet øker
  • Huden blir mer motstandsdyktig


Etter at huden har tilvendt seg kremene (forbehandling på minimum 10 uker), kan Obagi's Bluepeel, utføres hos oss ved C Spa Buddakan v/ Carina Mjønes og Sissel Storbukt.

Ta kontakt for en komplett VISIA-hudscanning til kun kr. 350,-

©2013-2019 CspaBuddakan. All Rights Reserved. Levert av In2design.