Les også

--- Ingen artikler funnet ---


Utvalge produkter

C Spa Buddakan Spa & Velvære

SPA
Eller på godt norsk : helse gjennom vann !

Unn deg en dag på SPA! Hørt det før ?

Unn deg en time, en dag, en uke; helsebringende er det uansett. Og i dag mer enn noensinne. Dagens samfunn er preget av krav til oss alle. Krav vi etterstreber å oppfylle etter beste evne. Det er godt for sjel og sinn å synke inn i seg selv for en skarve stund. Dette har andre visst før oss; de gamle romerne, de tyrkiske badenymfer, innbyggerne i byen Spaa i Belgia, listen er enda lengre.

Men er det så viktig hvem som var først ? Hvem som oppfant begrepet SPA? Endelig er en verden av SPA kommet til oss her på berget.

Som navnet sier; alle som tilbyr behandlinger som inkluderer bruk av vann kan kalle seg et SPA. Derfor finnes det i dag flere ulike SPA konsepter; dagspa, medicalSPA, destinasjonsspa, hotellspa, klubbspa, spa-resort, cruise-spa, fitness-spa etc. Listen er lang over ulike tilbydere som kan tilfredsstille de fleste krav og behov.

Det er en ting som står i fokus på SPA : Velvære!

Vi på C Spa Buddakan tilbyr deg en herlig stund i vårt dagspa :)

Uansett hvilke fasiliteter som finnes skal fem sanser berøres :

Syn – lukt – smak – berøring - hørsel

Vi tilbyr ulike former for behandling for både ansikt og kropp. Her være seg tradisjonelle massasjer og forskjellige terapeutiske behandlinger.

SPA er en voksende bransje, ikke bare i Norge, men i hele verden.

I vårt spa på C Spa Buddakan, bruker vi produkter fra verdenskjente Thalgo, som har vært leverandør til SPA siden 1970-tallet og kjenner bransjen godt.Velvære HUDPLEIE

Vi på C Spa Buddakan benytter også hudpleieprodukter fra blant annet Thalgo. Thalgo er basert på alger fra havet, hvor hver alge har unike egenskaper avhengig av hvordan de lever og hvilken funksjon de har i sitt naturlige miljø.

Kremene og produktene vi tilbyr er nøye sammensatt for å gi ønsket virkning, samt redusere allergiske reaksjoner.

Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Kom til oss på C Spa Buddakan for en herlige velværehudpleie, hvor vi bruker produkter tilpasset akkurat dn hud.

Vi gleder oss til å ta vare på deg som vår gjest!
©2013-2019 CspaBuddakan. All Rights Reserved. Levert av In2design.