Les også

--- Ingen artikler funnet ---


Utvalge produkter

Regenerating Cream
Kr. 630,00
 Shaving Gel
Kr. 275,00
After-Shave Balm
Kr. 420,00
Cleansing Gel
Kr. 290,00

C Spa Buddakan For Men

Vi tilbyr flere behandlinger som er designet for menn.
Spa og velvære begynner å bli et naturlig fokus også for menn, og her føler vi at vi er oppdaterte nok til å kunne tilby mannen den beste pleie.

Alle våre spabehandlinger passer like godt til menn som til damer, men her er et lite utvalg av de behandlingene som er designet kun til menn:ANSIKTSBEHANDLING FOR MENN 55 MIN KR. 850,-

Vi frisker opp huden i ansiktet med produkter tilpasset menn. Vi går gjerne gjennom barberingsrutiner om ønskelig. Produktene vi bruker er fra Thalgo Men serien, og de lukter herlig mann! Vi lover at huden ser utrolig bra ut etter behandlingen og at den føles glødende igjen.

SPA FOR MACHO MENN! 2 TIMER KR. 1850,-

Dette er spabehandlingen for tøffe menn som trenger å slappe av og hente energi igjen. Behandlingen starter med en dusj som klargjør huden for en real kroppsskrubb. Denne skrubben fjerner tørre og døde hudceller, før kroppen blir fyllt opp av mineraler fra rene Thalgo-alger i badekaret. Deretter venter en dyptgående rygg og nakkemassasje, samt en leggmassasje av stive og slitne muskler og en herlig hodebunnsmassasje. 
Til slutt for den værharde ansiktshuden en skrubb og masse fuktig næring. Mannen er god som ny, og han lukter godt!! :)

 

©2013-2019 CspaBuddakan. All Rights Reserved. Levert av In2design.