Utvalge produkter

C Spa Buddakan Hair Care

C Spa Buddakan Hair er en liten eksklusiv frisøravdeling med bare 3 behandlingsstoler. Dette betyr ekslusivitet i forhold til at man får kun èn frisør å forholde seg til, og at man slipper å sitte i "frisørkø". Dette er et sted man kan fornye seg i herlige, rolige omgivelser med en deilig kopp kaffe og noe godt til!

Som kunde hos oss har du frisørens fulle oppmerksomhet hele veien, her er det ikke noe samlebånd! Om du enten er ute etter en helt ny look eller friske opp frisyren du allerede har, er dette plassen for deg! 

Her er en beskrivelse av våre fantastiske frisører:

Elena Westad Rodriguez:

Her er vår nye frisørpartner til Mia! Vi har lenge vært på utkikk etter en rivende dyktig frisør som kan matche Mia, og vi har funnet henne!! :)
Herlige Elena har 8 års bred erfaring som dame og herrefrisør fra Oslo.
Hun var de siste par årene var daglig leder for egen salong, så denne damen drives fremover av utfordringer og muligheter.
Vår smilende Elena er meget engasjert, og som en dyktig frisør setter hun faglig kompetanse veldig høyt, og har et brennende ønske om å gi kundene sine den beste servicen.

Elena ble utdannet ved en privatskole, og ble rask headhunted av en av de store salongene I Oslo.
Hun gjennomgikk mange kurs og ble tatt opp som trainee, som etter endt utdanning ga henne en egen salong å drive.
Hun har bred erfaring med alt innenfor farging og striping av hår for både han og henne.
Hennes virkelige store lidenskap innen frisøryrket er klippekunsten, og ønsker at alle kunder skal få den beste frisyren som passer hver enkeltes individuelle hår/ansiktsform og stil.

Ønsker du en konsultasjon av denne dyktige damen, ta kontakt for en hyggelig prat og veiledning.
Vår herlige Elena streber alltid etter å gi utmerket service til gjestene sine, og hun ønsker å gi alle kundene sine et like stort smil som hun selv har:)

Mia Soleim:

Mia Soleim er en meget dyktig frisør, tross sin unge alder. Hun har bred erfaring, og sluttfører sin Masterutdanning innen fargeteknikk høsten 2013. 

Mia er også vår brudestylist. Skal du gifte eller delta i et bryllup, er Mia den som kan gjøre deg til en prinsesse :) 
Mia er utdannet dame/herre og barnefrisør, samt stylist og makeup-artist, og har jobbet som frisør i snart 5 år nå. 4 av disse årene har Mia jobbet i Trondheim, både som frisør, stylist og makeup-artist.
Mia har fått ryktet som en av byens beste frisører!!
Mia er ikke redd for nye utfordringer, og deltar derfor på konkurranser innen hår og makeup. Mia var deltaker i "Årets Frisør 2012", og satser videre for fullt frem til "Årets Frisør 2013".
Mia har også vært med på Oslo Fashion Week.

Hun elsker å se det individuelle i et hvert ansikt. Mia jobber knallhardt mot et perfeksjonistisk resultat som er tilpasset hennes kunders ansikt. Mia er en solstråle som er bare blid og veldig utadvent. Hun har en slående humor og godt humør.
Produkveiledning er også Mias store engasjement, da hun mener at alle kunder fortjener å fortsette hennes gode behandling av håret hjemme.

Brudeoppsett er også Mia`s spesialitet. Skal du gifte deg, er det ingen tvil om hvem du bør velge:)

Mia er i gang med videreutdanning, og hun sikter nå på å ta MasterClass utdannelse innen fargelære. Mia vil være ferdig med dette høsten 2013.
Ønsker du en konsultasjon av denne dyktige damen, ta kontakt for en hyggelig prat og veiledning.

Sist oppdatert torsdag 22. august 2013 08:20
©2013-2014 CspaBuddakan. All Rights Reserved. Levert av In2design.